Ματθαίος Παπακυρίτσης,Οδοντίατρος,προληπτική,αισθητική,επανορθωτική,οικογενειακή οδοντιατρική,χειρουργική στόματος και οδοντικά εμφυτεύματα
Ματθαίος Παπακυρίτσης,Οδοντίατρος,προληπτική,αισθητική,επανορθωτική,οικογενειακή οδοντιατρική,χειρουργική στόματος και οδοντικά εμφυτεύματα

Θα Θέλατε ένα Λαμπερό Χαμόγελο?

This is the content for Layout Div Tag "LayoutDiv30"

Προληπτικός Έλεγχος και Καθαρισμός Δοντιών– Αθήνα

Διατηρούμε τα Χαμόγελα της οικογενείας σας Υγιή!

τακτικός οδοντιατρικός έλεγχος,αφαίρεση οδοντικής πλάκας και πέτραςΕίναι σημαντικό τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά να κατανοούν τη σημασία επίσκεψης στον οδοντίατρο τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.

Στο ιατρείο μας, πιστεύουμε ότι η "πρόληψη" είναι η λέξη-κλειδί για την αντιμετώπιση τερηδόνων, ασθένειας των ούλων και άλλων προβλημάτων του στόματος.

Γι' αυτό κατά τη διάρκεια των τακτικών οδοντιατρικών προληπτικών εξετάσεων και καθαρισμού των δοντιών, θα σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε πιθανές περιοχές προβλημάτων στο στόμα σας και να σας συμβουλέψουμε για τρόπους που μπορείτε να αποφύγετε ενδεχομένως μεγαλύτερα προβλήματα υγείας.

ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

αφαίρεση οδοντικής πλάκας και πέτρας,γιάλισμα των δοντιώνΤα 6μηνιαία ραντεβού είναι μια ευκαιρία για εμάς να ελέγξουμε τα δόντια σας για τερηδόνες. Αυτό γίνεται τόσο με οπτική όσο και με ακτινογραφική και ενδοστοματική εξέταση. Επίσης θα διερευνήσουμε την πιθανή ασθένεια των ούλων, η οποία μπορεί να προκαλέσει ερυθρότητα, οίδημα και αιμορραγία στα ούλα.

Ο οδοντιατρικός έλεγχος είναι επίσης μια ευκαιρία να ανιχνεύσουμε την ύπαρξη οδοντικής πλάκας και τρυγίας(πέτρας) στα δόντια σας. Ακόμα κι αν βουρτσίζετε και χρησιμοποιείται οδοντικό νήμα τακτικά,τα μικρόβια μπορούν να συσσωρευτούν σε περιοχές που δε βλέπετε ή που δεν μπορούν εύκολα να βουρτσισθούν. Κατά την ενδοστοματική εξέταση μπορούμε να βρούμε αυτές τις περιοχές και να σας συμβουλεύσουμε για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε την καθημερινή φροντίδα στοματικής υγιεινής. Για παράδειγμα, θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στη γραμμή των ούλων ή στους γομφίους στο πίσω μέρος του στόματός σας.

 

ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ

τακτικός καθαρισμός των δοντιώνΦυσικά, ένα ραντεβού δεν είναι απλώς ένας τρόπος για να ανιχνεύσουμε οδοντική πλάκα και πέτρα,είναι για να βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από αυτά.

Αυτό το βήμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό επειδή μόλις η πλάκα σκληρύνει και δημιουργήσει πέτρα, δεν μπορεί να αφαιρεθεί από εσάς.

Διαθέτουμε τα απαραίτητα εργαλεία και τις τεχνικές που χρειάζονται για να απαλλαγείτε από αυτούς τους βλαπτικούς παράγοντες. Η πέτρα αφαιρείται με τη βοήθεια ειδικής συσκευής και σειράς εργαλείων μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται αποτρύγωση. Στη συνέχεια, τα δόντια σας στιλβώνονται με μια ειδική οδοντόπαστα για την απομάκρυνση των χρωστικών. Το τελευταίο βήμα είναι ο έλεγχος με οδοντικό νήμα, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι κάθε επιφάνεια είναι όσο το δυνατόν καθαρότερη.

 

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ?

Το να βλέπετε τον οδοντίατρο κάθε έξι μήνες σας δίνει την καλύτερη ευκαιρία να εντοπίσετε όσο το δυνατόν νωρίτερα τη φθορά των δοντιών και την ασθένεια των ούλων.

Αυτές οι καταστάσεις είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν στα αρχικά στάδια τους και αν παραμείνουν χωρίς αντιμετώπιση μπορούν να δημιουργήσουν επώδυνες καταστάσεις και να απαιτήσουν πολύ πιο δαπανηρές θεραπείες.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι η καλή υγεία του στόματος είναι βασικό μέρος της καλής γενικής υγείας. Τα μικρόβια που εμπλέκονται στις ασθένειες του στόματος μπορούν να εξαπλωθούν σε άλλα μέρη του σώματος. Αυτά έχουν συσχετιστεί με πολλές καταστάσεις όπως τις καρδιακές παθήσεις, το Αλτσχάιμερ, τα αναπνευστικά προβλήματα και τους πρόωρους τοκετούς.

Αφαιρώντας αυτά τα μικρόβια όσο το δυνατόν γρηγορότερα, μπορούμε να βοηθήσουμε να μην εκδηλωθούν μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον!

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ 6ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ?

Εάν ήρθε η στιγμή του τακτικού οδοντιατρικού ελέγχου του στόματος όλων των μελών της οικογενείας σας, ή αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπόλοιπες υπηρεσίες προληπτικής οδοντιατρικής, κλείστε ένα ραντεβού σήμερα!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ


ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΟΥ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΡΟΤΑΦΟΓΝΑΘΙΚΗΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΥΠΝΟΥ


 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Ionia Dental Clinic
Δρ.Ματθαίος Γ. Παπακυρίτσης

(0030) 210 2779778

Αλ.Παναγούλη 67,Αθήνα,14231,GR

'Ωρες Εργασίας

9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 3:00 μμ
9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 3:00 μμ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προληπτική Οδοντιατρική  |  Checkups & Καθαρισμός Δοντιών |  Περιοδοντική Θεραπεία  |  Επανορθωτική Οδοντιατρική  |  Στεφάνες & Γέφυρες  |  Μερικές & Ολικές Οδοντοστοιχίες  |  Οδοντικά Εμφυτεύματα

Στηριζόμενες σε Εμφυτεύματα Οδοντοστοιχίες  |  Αισθητική Οδοντιατρική  |  Όψεις Πορσελάνης  |  Λεύκανση Δοντιών  |  Ολοκεραμικές Αποκαταστάσεις  |  Σύγχρονη Τεχνολογία  |  Επείγουσα Οδοντιατρική

Δείτε Όλες τις Υπηρεσίες μας

© 2019 Ionia Dental Clinic