Ματθαίος Παπακυρίτσης,Οδοντίατρος,προληπτική,αισθητική,επανορθωτική,οικογενειακή οδοντιατρική,χειρουργική στόματος και οδοντικά εμφυτεύματα
Ματθαίος Παπακυρίτσης,Οδοντίατρος,προληπτική,αισθητική,επανορθωτική,οικογενειακή οδοντιατρική,χειρουργική στόματος και οδοντικά εμφυτεύματα

Θα Θέλατε ένα Λαμπερό Χαμόγελο?

This is the content for Layout Div Tag "LayoutDiv30"

Οδοντικά Εμφυτεύματα – Αθήνα

Ο Καλλίτερος Τρόπος Αποκατάστασης του Χαμόγελου

οδοντικά εμφυτεύματαΈνα εμφύτευμα μπορεί να αντικαταστήσει τη ρίζα ενός χαμένου δοντιού και χρησιμοποιείται ως στήριγμα μιας προσθετικής αποκατάστασης.

Το οδοντικό εμφύτευμα είναι ένα σπειροειδές εξάρτημα τιτανίου ή άλλου βιουλικού ειδικά κατασκευασμένο για να τοποθετηθεί στο οστούν της γνάθου.

Η επιφάνεια του εμφυτεύματος έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στο οστό να αναπτύσσεται μέσα και γύρω από αυτό - μια διαδικασία που ονομάζεται οστεοενσωμάτωση. Αυτό συμβαίνει αργά κατά τη διάρκεια 4 έως 6 μηνών μετά την τοποθέτηση του εμφυτεύματος.

Αν ψάχνετε για την πιο φυσική λύση αντικατάστασης δοντιού ή δοντιών που λείπουν τότε τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψιν.

Όπως κάθε περίπτωση και κάθε ασθενής είναι διαφορετικά, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το αν τα εμφυτεύματα είναι κατάλληλα για εσάς, προγραμματίστε μια συνάντηση για να συζητήσετε τις επιλογές σας μαζί μας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ

οδοντικά εμφυτεύματα,χειρουργική τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτωνΗ αντικατάσταση χαμένων δοντιών με οδοντικά εμφυτεύματα ολοκληρώνεται σε δύο φάσεις. Κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης, ένα ή περισσότερα εμφυτεύματα τοποθετούνται χειρουργικά εντός του οστού της γνάθου και κάτω από τα ούλα. Αυτό γίνεται τελείως ανώδυνα υπό την επήρρεια τοπικής αναισθησίας. Ανάλογα με τον αριθμό και την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων, η διαδικασία μπορεί να διαφέρει σε διάρκεια.

Ενώ πολλοί ασθενείς ανησυχούν γι'αυτή τη φάση της θεραπείας, η χειρουργική τοποθέτηση του εμφυτεύματος είναι ασφαλής και έχει ποσοστό επιτυχίας 98%. Αρχικά κάνουμε μια μικρή τομή στον ιστό των ούλων και στη συνέχεια, το εμφύτευμα τοποθετείται σε εκείνη την περιοχή του οστού όπου θα δημιουργήσει τη μέγιστη σταθερότητα για την απαραίτητη προσθετική αποκατάσταση των δοντιών. Τέλος, τοποθετείται ένα προστατευτικό κάλυμμα επάνω στο εμφύτευμα που επιτρέπει στην περιοχή γύρω από το εμφύτευμα να επουλωθεί χωρίς να κάλυψη της κεφαλής του εμφυτεύματος από τα ούλα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΔΟΝΤΙΚΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ

Ανάλογα με τον αριθμό των δοντιών που πρόκειται να αποκατασταθούν,η θεραπευτική διαδικασία ποικίλλει ελαφρά.

Αποκατάσταση Μονήρους Δοντιού

προσθετική αποκατάσταση ενός δοντιού με εμφύτευμαΈνα μονήρες δόντι αντικαθίσταται χρησιμοποιώντας ένα εμφύτευμα.

Μετά την ενσωμάτωση του εμφυτεύματος στο οστούν, ένα μεταλλικό εξάρτημα τοποθετείται στο εμφύτευμα.Αυτό ουσιαστικά μιμείται τη μύλη του χαμένου δοντιού και συνδέει το εμφύτευμα με την προσθετική αποκατάσταση(στεφάνη).

Το νέο δόντι σας κατασκευάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει με το χρώμα, το μέγεθος και το σχήμα του φυσικού δοντιού σας, ώστε να συνδυάζεται άψογα όταν χαμογελάτε.

Αποκατάσταση Πολλαπλών Δοντιών

γέφυρα σε οδοντικά εμφυτεύματαΈνα έως δυο εμφυτεύματα χρησιμοποιούνται για να στηρίξουν και διατηρήσουν τη γέφυρά σας στη θέση της.

Για τρεις έως έξι μήνες μετά την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων, αυτά ενσωματώνονται στο οστούν της γνάθου,μιμούμενα τη λειτουργία των ριζών των φυσικών δοντιών.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, που ονομάζεται οστεοενσωμάτωση, οι ασθενείς επιστρέφουν στο ιατρείο για τη φάση προσθετικής αποκατάστασης των εμφυτευμάτων.

Όταν λείπουν μόνο μερικά διαδοχικά δόντια,κατασκευάζεται μια γέφυρα που αντικαθιστά τα χαμένα δόντια.

Αυτές οι προσθετικές αποκαταστάσεις είναι κατασκευασμένες ώστε να φαίνονται και να γίνονται αισθητές ακριβώς όπως τα χαμένα δόντια.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΕΦΑΝΕΣ & ΓΕΦΥΡΕΣ

Αποκατάσταση Όλων των Δοντιών

οδοντοστοιχία σε εμφυτεύματαΟι ασθενείς με πιο προχωρημένη απώλεια των δοντιών πιθανόν θα θελήσουν να επιλέξουν μια μερική ή ολική οδοντοστοιχία που συγκρατείται με εμφυτεύματα.

Όπως οι παραδοσιακές κινητές προσθετικές εργασίες, αυτές οι προσθέσεις κατασκευάζονται με μια βάση από ειδικό υλικό ρόζ χρώματος η οποία συγκρατεί τα τεχνητά δόντια.

Αντί να συγκρατούνται στη θέση τους με τα ειδικά μεταλλικά άγκιστρα ή την αρνητική πίεση της βάσης της οδοντοστοιχίας,μια σειρά οδοντικών εμφυτευμάτων που τοποθετούνται σε συγκεκριμένες θέσεις στη γνάθο εξασφαλίζουν τη συγκράτηση της προσθετικής εργασίας προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη άνεση, σταθερότητα και μακροζωία σε σύγκριση με την παραδοσιακή οδοντική προσθετική.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΕΣ

Τεχνική All-On-4

οδοντοστοιχία στηριζόμενη σε 4 εμφυτεύματα

Η τεχνική All-on-4 είναι μια μοναδική μέθοδος τοποθέτησης μιας οδοντοστοιχίας που στηρίζεται σε οδοντικά εμφυτεύματα.

Αντί να τοποθετούνται τα εμφυτεύματα σε όλη τη γραμμή των γνάθων, η τεχνική All-on-4 χρησιμοποιεί τα φυσικά πυκνότερα τμήματα της γνάθου για να παρέχει υποστήριξη για ολόκληρη την προσθετική αντικατάσταση των δοντιών.

Αυτή η καινοτόμος διαδικασία επέτρεψε σε περισσότερους ασθενείς να λαμβάνουν με ασφάλεια και επιτυχία μια οδοντοστοιχία που συγκρατείται με οδοντικά εμφυτεύματα χωρίς δαπανηρές, επεμβατικές προπαρασκευαστικές θεραπείες όπως τοποθέτηση οστικών μοσχευμάτων.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ALL-ON-4

ΚΟΣΤΟΣ ΟΔΟΝΤΙΚΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση για το κόστος των οδοντικών εμφυτευμάτων αν δεν γωνωρίζουμε την κατάσταση του στοματός σας. Η τιμή εξαρτάται από το ατομικό σας πρόγραμμα θεραπείας και υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος, όπως πόσα δόντια αντικαθίστανται, αν χρειάζονται επιπλέον διαδικασίες,όπως π.χ. τοποθέτηση οστικών μοσχευμάτων. Εάν είστε έτοιμοι να απολαύσετε την επόμενη καλλίτερη θεραπεία για τα φυσικά σας δόντια, ήρθε η ώρα να δείτε αν τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι κατάλληλα για εσάς.

Επικοινωνήστε με το ιατρείο μας σήμερα για να προγραμματίσετε ένα δωρεάν ραντεβού.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ


ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΟΥ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΡΟΤΑΦΟΓΝΑΘΙΚΗΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΥΠΝΟΥ


 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Ionia Dental Clinic
Δρ.Ματθαίος Γ. Παπακυρίτσης

(0030) 210 2779778

Αλ.Παναγούλη 67,Αθήνα,14231,GR

'Ωρες Εργασίας

9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 3:00 μμ
9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 3:00 μμ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προληπτική Οδοντιατρική  |  Checkups & Καθαρισμός Δοντιών |  Περιοδοντική Θεραπεία  |  Επανορθωτική Οδοντιατρική  |  Στεφάνες & Γέφυρες  |  Μερικές & Ολικές Οδοντοστοιχίες  |  Οδοντικά Εμφυτεύματα

Στηριζόμενες σε Εμφυτεύματα Οδοντοστοιχίες  |  Αισθητική Οδοντιατρική  |  Όψεις Πορσελάνης  |  Λεύκανση Δοντιών  |  Ολοκεραμικές Αποκαταστάσεις  |  Σύγχρονη Τεχνολογία  |  Επείγουσα Οδοντιατρική

Δείτε Όλες τις Υπηρεσίες μας

© 2019 Ionia Dental Clinic