Ματθαίος Παπακυρίτσης,Οδοντίατρος,προληπτική,αισθητική,επανορθωτική,οικογενειακή οδοντιατρική,χειρουργική στόματος και οδοντικά εμφυτεύματα
Ματθαίος Παπακυρίτσης,Οδοντίατρος,προληπτική,αισθητική,επανορθωτική,οικογενειακή οδοντιατρική,χειρουργική στόματος και οδοντικά εμφυτεύματα

Θα Θέλατε ένα Λαμπερό Χαμόγελο?

This is the content for Layout Div Tag "LayoutDiv30"

Επείγουσα Οδοντιατρική – Αθήνα

Επείγουσα Οδοντιατρική

επείγουσα οδοντιατρική,πρώτες βοήθειες οδοντιατρικής,πονόδοντοςΗ επείγουσα οδοντιατρική είναι ένα πεδίο που αφορά την έκτακτη επαγγελματική αντιμετώπισητα των δοντιών και των υποστηρικτικών ιστών τους.

Οι οδοντικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης δεν περιλαμβάνουν πάντοτε πόνο, αν και αυτό είναι ένα κοινό σύμπτωμα που πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο.

Ο πόνος μπορεί να προέρχεται από το δόντι, τους ιστούς που περιβάλλουν το δόντι ή μπορεί να δίνει την αίσθηση ότι προέρχεται από τα δόντια, αλλά να προκαλείται από μια ανεξάρτητη πηγή (στοματοπροσωπικός πόνος).

Ανάλογα με τον τύπο του πόνου, ένας έμπειρος κλινικός ιατρός μπορεί να προσδιορίσει την πιθανή αιτία και μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα καθώς κάθε τύπος ιστού παρέχει διαφορετικά μηνύματα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Γνωρίζουμε ότι οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης οποιουδήποτε είδους, μπορεί να είναι τρομακτικές και αγχωτικές.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης του στόματος, οι ασθενείς έχουν πάντα άμεση βοήθεια. Στο ιατρείο μας είμαστε ευτυχείς να βοηθήσουμε όσους ασθενείς χρειάζονται επείγουσα οδοντιατρική περίθαλψη.

Εάν εσείς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο αντιμετωπίζετε μια οδοντιατρική έκτακτη ανάγκη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας. Όσο πιο γρήγορα αρχίζουμε να αντιμετωπίσουμε το προβλημά σας, τόσο πιο πιθανό είναι να σας προσφέρουμε συντηρητικές λύσεις που αποκαθιστούν πλήρως την στοματική υγεία σας.

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία, θα σας βοηθήσουμε να αξιολογήσετε την κατάστασή σας για να καθορίσετε πόσο γρήγορα πρέπει να επισκεφθείτε το ιατρείο μας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορούμε να δούμε τους ασθενείς την ίδια ημέρα, αλλά δίνουμε προτεραιότητα σε σοβαρές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως κατάγματα δοντιών μετά από ατύχημα κλπ.

Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι η κατάστασή σας απαιτεί επείγουσα αντιμετώπιση, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με το ιατρείο μας. Οι περισσότερες οδοντιατρικές καταστάσεις επείγουσας αντιμετώπισης επιδεινώνονται όταν παραμένουν αθεράπευτες, οπότε είναι πάντα καλύτερο να ξεκινήσετε τη θεραπεία το συντομότερο δυνατό.

Μερικές από τις συνήθεις οδοντιατρικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που αντιμετωπίζουμε στο ιατρείο μας είναι:

✔ Εκγομφωμένα δόντια(δόντια που έχουν φύγει από τη θέση τους) ή προσθετικές αποκαταστάσεις που έχουν ξεκολλήσει.
✔ Σπασμένα ή ραγισμένα δόντια και προσθετικές αποκαταστάσεις.
✔ Ένας σοβαρός πονόδοντος ή οδοντική ευαισθησία, ειδικά αν η ευαισθησία παραμένει, γεγονός που μπορεί να είναι ενδεικτικό μιας ανάγκης για θεραπεία των ριζικών σωλήνων(ενδοδοντική θεραπεία).
✔ Τραυματισμός των μαλακών ιστών του στόματος, συμπεριλαμβανομένων σοβαρών τραυματισμών των χειλεών και της γλώσσας.


Εάν έχετε κάποια οδοντιατρική έκτακτη ανάγκη που μπορεί να θέσει τη ζωή σας σε κίνδυνο, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ή να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και με αυτούς τους επαγγελματίες υγείας για την αποκατάσταση των οδοντικών βλαβών, όπως είναι απαραίτητο.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ


ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΟΥ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΡΟΤΑΦΟΓΝΑΘΙΚΗΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΥΠΝΟΥ


 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Ionia Dental Clinic
Δρ.Ματθαίος Γ. Παπακυρίτσης

(0030) 210 2779778

Αλ.Παναγούλη 67,Αθήνα,14231,GR

'Ωρες Εργασίας

9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 3:00 μμ
9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 3:00 μμ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προληπτική Οδοντιατρική  |  Checkups & Καθαρισμός Δοντιών |  Περιοδοντική Θεραπεία  |  Επανορθωτική Οδοντιατρική  |  Στεφάνες & Γέφυρες  |  Μερικές & Ολικές Οδοντοστοιχίες  |  Οδοντικά Εμφυτεύματα

Στηριζόμενες σε Εμφυτεύματα Οδοντοστοιχίες  |  Αισθητική Οδοντιατρική  |  Όψεις Πορσελάνης  |  Λεύκανση Δοντιών  |  Ολοκεραμικές Αποκαταστάσεις  |  Σύγχρονη Τεχνολογία  |  Επείγουσα Οδοντιατρική

Δείτε Όλες τις Υπηρεσίες μας

© 2019 Ionia Dental Clinic