Ματθαίος Παπακυρίτσης,Οδοντίατρος,προληπτική,αισθητική,επανορθωτική,οικογενειακή οδοντιατρική,χειρουργική στόματος και οδοντικά εμφυτεύματα
Ματθαίος Παπακυρίτσης,Οδοντίατρος,προληπτική,αισθητική,επανορθωτική,οικογενειακή οδοντιατρική,χειρουργική στόματος και οδοντικά εμφυτεύματα

Θα Θέλατε ένα Λαμπερό Χαμόγελο?

This is the content for Layout Div Tag "LayoutDiv30"

Αισθητική Οδοντιατρική – Αθήνα

Βρείτε Ξανά το Χαμένο σας Όμορφο Χαμόγελο!

αισθητική οδοντιατρικήΣτο ιατρείο μας, θέλουμε να έχετε εμπιστοσύνη στο χαμόγελό σας.

Προσφέρουμε μια σειρά από θεραπείες έχοντας κατά νου την αισθητική οδοντιατρική, από τη λεύκανση έως λευκά σφραγίσματα,τις όψεις πορσελάνης και τις ορθοδοντικές παρεμβάσεις.

Αν και ποτέ δε θα «προωθήσουμε» τις αισθητικές θεραπείες, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας ενημερώσουμε για τις διαθέσιμες επιλογές.

Όσα κάνουμε, από τα συνηθισμένα σφραγίσματα έως τις όψεις πορσελάνης, θέλουμε να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο όμορφα.

Η αισθητική οδοντιατρική αναφέρεται κυρίως σε παρεμβάσεις στα μπροστινά δόντια, αλλά η ποιότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια στο ιατρείο μας είναι ίδια ανεξάρτητα από την θέση των δοντιών.

ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

όψεις πορσελάνηςΕάν τα δόντια σας είναι χρωματισμένα, ραγισμένα, έχουν κενά μεταξύ τους ή είναι στραβά, μπορούμε να διορθώσουμε αυτά τα προβλήματα με όψεις πορσελάνης.

Οι όψεις είναι λεπτές φλοίδες που συνδέονται σε κατάλληλα προετοιμασμένα δόντια. Φαίνονται ακριβώς όπως τα φυσικά δόντια σας, και φροντίζονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Οι όψεις είναι ανθεκτικές στις χρωστικές και στη μάσηση. Η σωστή φροντίδα τους μπορεί να τις διατηρήσει στο στόμα σας μια ζωή!

Φροντίζουμε να έχετε μια υπέροχη εμπειρία στο ιατρείο μας παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες προληπτικής, οικογενειακής, επανορθωτικής και αισθητικής οδοντιατρικής.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΛΛΟ

ολοκεραμικές αποκαταστάσεις,ολοκεραμικάΟι αποκαταστάσεις χωρίς μέταλλο μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ένα εντελώς ανανεωμένο χαμόγελο όταν οι ασθενείς αποκαθιστούν οδοντική βλάβη ή τερηδόνα ή προσπαθούν να βελτιώσουν την εμφάνιση ενός αισθητικά κατεστραμένου χαμόγελου.

Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας κεραμικές στεφάνες(κορώνες), γέφυρες και άλλες αποκαταστάσεις για να εξασφαλίσουμε στους ασθενείς χαμόγελα πλήρως φυσικά σε εμφάνιση και λειτουργία.

Οι αποκαταστάσεις χωρίς μέταλλο μοιάζουν τόσο πολύ με φυσικά δόντια, που μπορεί να ξεχάσετε ποιο δόντι αντιμετωπίσαμε. Επιπλέον, αυτές οι αποκαταστάσεις είναι ιδανικές για εκείνους τους ασθενείς που έχουν αλλεργίες ή ευαισθησίες στο μέταλλο.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ(COSMETIC BONDING)

όψεις ρητίνηςΑυτές οι αποκαταστάσεις μπορούν να διορθώσουν κάθε είδους αλλοίωση του χαμόγελου, συμπεριλαμβανομένων των ραγισμένων, τριμμένων και χρωματισμένων δοντιών.

Στο ιατρείο μας, χρησιμοποιούμε ειδικές τεχνικές αισθητικής οδοντιατρικής για να επισκευάσουμε τα κατάγματα, να κλείσουμε τα κενά που υπάρχουν μεταξύ των δοντιών, να αποτρέψουμε περαιτέρω φθορά και να καλύψουμε τις δυσχρωμίες των δοντιών.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ

λεύκανση δοντιώνΕάν είστε λάτρης του καφέ ή καπνιστής ή αν έχετε λάβει κάποια ειδική κατηγορία αντιβιοτικών, το χαμόγελο σας μπορεί να είναι μόνιμα δυσχρωμικό. Η γήρανση είναι επίσης ένας παράγοντας δυσχρωμίας των δοντιών.

Δεν χρειάζεται να ζείτε με ένα δυσχρωμικό χαμόγελο. Στο ιατρείο μας, προσφέρουμε ειδικά επαγγελματικά συστήματα λεύκανσης δοντιών υψηλής ποιότητας.

Θα δείτε μια άμεση διαφορά μετά από μία χρήση, με μόνιμα αποτελέσματα μετά από χρήση δυο εβδομάδων.

ΕΠΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΥΛΩΝ

διαμόρφωση περιγράμματος των ούλων,ουλοπλαστική,πλαστική ούλωνΜερικοί από τους ασθενείς που μας επισκέπτονται για οδοντιατρικές συμβουλές σχετικά με αισθητικά προβλήματα των δοντιών τους εκπλήσσονται όταν ακούσουν ότι οι ανησυχίες που έχουν σχετικά με το χαμόγελό τους δεν έχουν καμία σχέση με τα δόντια τους.

Στην πραγματικότητα, αν νομίζετε ότι τα δόντια σας φαίνονται κοντόχοντρα, φαίνονται τα ούλα σας όταν χαμογελάτε, ή η γραμμή των ούλων σας φαίνεται ανομοιογενής, ίσως χρειαστεί μια αισθητική αποκατάσταση των μαλακών ιστών γνωστή ως επαναδιαμόρφωση του περιγράμματος των ούλων.

Αυτή η ελάχιστα επεμβατική θεραπευτική επιλογή επιτρέπει να αφαιρέσουμε μια μικρή ποσότητα ούλων και να αποκαλύψουμε μια υγιή, όμορφη δομή των δοντιών σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ


ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΟΥ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΡΟΤΑΦΟΓΝΑΘΙΚΗΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΥΠΝΟΥ


 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Ionia Dental Clinic
Δρ.Ματθαίος Γ. Παπακυρίτσης

(0030) 210 2779778

Αλ.Παναγούλη 67,Αθήνα,14231,GR

'Ωρες Εργασίας

9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 3:00 μμ
9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 3:00 μμ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προληπτική Οδοντιατρική  |  Checkups & Καθαρισμός Δοντιών |  Περιοδοντική Θεραπεία  |  Επανορθωτική Οδοντιατρική  |  Στεφάνες & Γέφυρες  |  Μερικές & Ολικές Οδοντοστοιχίες  |  Οδοντικά Εμφυτεύματα

Στηριζόμενες σε Εμφυτεύματα Οδοντοστοιχίες  |  Αισθητική Οδοντιατρική  |  Όψεις Πορσελάνης  |  Λεύκανση Δοντιών  |  Ολοκεραμικές Αποκαταστάσεις  |  Σύγχρονη Τεχνολογία  |  Επείγουσα Οδοντιατρική

Δείτε Όλες τις Υπηρεσίες μας

© 2019 Ionia Dental Clinic