Ματθαίος Παπακυρίτσης,Οδοντίατρος,προληπτική,αισθητική,επανορθωτική,οικογενειακή οδοντιατρική,χειρουργική στόματος και οδοντικά εμφυτεύματα
Ματθαίος Παπακυρίτσης,Οδοντίατρος,προληπτική,αισθητική,επανορθωτική,οικογενειακή οδοντιατρική,χειρουργική στόματος και οδοντικά εμφυτεύματα

Θα Θέλατε ένα Λαμπερό Χαμόγελο?

This is the content for Layout Div Tag "LayoutDiv30"

Όψεις Πορσελάνης – Αθήνα

Αποκτήστε ένα Τέλειο Χαμόγελο με Όψεις Πορσελάνης!

όψεις πορσελάνηςΈχετε ένα μη ελκυστικό χαμόγελο?

Καλύπτετε το στόμα σας όταν μιλάτε ή δεν βγάζετε φωτογραφίες επειδή τα μπροστινά σας δόντια είναι αντιαισθητικά?

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε ένα λαμπερό πανέμορφο χαμόγελο με όψεις πορσελάνης.

Στο ιατρείο μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε τα αισθητικά αποτελέσματα που θέλετε χρησιμοποιώντας ελάχιστα επεμβατική θεραπεία.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ?

Οι όψεις πορσελάνης είναι λεπτές φλοίδες που συνδέονται με τις μπροστινές επιφάνειες των δοντιών σας με σκοπό την βελτίωση του χρώματος, του σχήματος,του μεγέθους και των αναλογιών τους. Στο ιατρείο μας τις προσαρμόζουμε ώστε να ανταποκρίνονται στις ακριβείς ανάγκες σας διορθώνοντας πολλά αισθητικά προβλήματα ταυτόχρονα.

Αν και υπάρχουν όψεις από διάφορα υλικά, η πορσελάνη είναι η πλέον προτιμώμενη επιλογή διότι μιμείται τέλεια το σμάλτο των δοντιών σας δημιουργώντας φυσικά αποτελέσματα.

Η πορσελάνη είναι ανθεκτική στις χρωστικές, οπότε το νέο σας χαμόγελο παραμένει φωτεινό για πάντα.

Επίσης, η πορσελάνη επιτρέπει την κατασκευή των όψεων σε λεπτότερο πάχος διατηρώντας την επιφάνεια των δοντιών σας όσο το δυνατόν περισσότερο άθικτη κατά τη διαδικασία της συγκόλλησης των όψεων.Αυτό καθιστά την όλη διαδικασία λιγότερη επιθετική.

Για την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας συνήθως δεν χρειάζεται χορήγηση τοπικού αναισθητικού.

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΟΨΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ?

Οι όψεις είναι πολύ ευπροσάρμοστες για να βελτιώσουν αρκετά προβλήματα, όπως η δυσχρωμία των δοντιών.

Μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό χρώμα για να αποκτήσετε ένα λαμπερό λευκό χαμόγελο. Οι όψεις συχνά συνιστώνται για όσους/ες έχουν τριμένα, ραγισμένα, ανώμαλου ή μικρότερου σχήματος δόντια.

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως εναλλακτική λύση της ορθοδοντικής για το κλείσιμο κενών χώρων μεταξύ των δοντιών ή μικρή αισθητική βελτίωση προβλημάτων θέσης των δοντιών.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?

Χρειάζεται να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού στο ιατρείο μας για να βεβαιωθείτε ότι αυτή η θεραπεία είναι κατάλληλη για την αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

Αφού δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας, προγραμματίζουμε την πρώτη φάση της διαδικασίας αισθητικής αποκατάστασης με όψεις.

Κατά την πρώτη φάση,τα δόντια καθαρίζονται πριν την προετοιμασία των επιφανειών τους. Αυτό επιτρέπει στις όψεις να δημιουργήσουν έναν ασφαλή δεσμό με τα δόντια σας. Στη συνέχεια,λαμβάνουμε αποτυπώματα του στοματός σας για να σχεδιάσουμε το νέο σας χαμόγελο. Τα αποτυπώματα και οι σχετικές πληροφορίες αποστέλλονται στο εργαστηριό μας όπου οι όψεις κατασκευάζονται σύμφωνα με τις δικές σας ακριβείς ανάγκες. Αυτό μπορεί να διαρκέσει ένα χρονικό διάστημα αλλά μην ανησυχείτε,δε θα μείνετε χωρίς δόντια διότι θα καλύψουμε τις επιφάνειες των δοντιών σας με προσωρινές όψεις.

Κατά την δεύτερη φάση,μόλις οι μόνιμες όψεις είναι έτοιμες,επιστρέφετε στο ιατρείο μας για να τις κολλήσουμε μόνιμα στα δόντια σας.

ΠΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΟΨΕΩΝ?

Οι όψεις εξασφαλίζουν μια μακροχρόνια λύση βελτιώνοντας το χαμόγελο και την αυτοεκτίμησή σας. Κατά μέσο όρο παραμένουν στο στόμα για δέκα χρόνια πριν την ανάγκη αντικατάστασης.

Ωστόσο,μερικές φορές μπορεί να παραμείνουν περισσότερα χρόνια αναλόγως της διατροφής και της στοματικής υγιεινής που ακολουθείτε.

Μπορείτε να προάγετε την μακροχρόνια παραμονή τους στο στόμα σας με :

  ✔Χρήση μαλακής οδοντόβουρτσας και μη αποτριπτικής οδοντόπαστας.
  ✔Καθημερινή χρήση οδοντικού νήματος.
  ✔Αποφυγή χρήσης των δοντιών σας σαν εργαλεία.
  ✔Διακοπή της συνήθειας δαγκώματος αντικειμένων όπως μολύβια κλπ
  ✔Χρήση ενός νάρθηκα άθλησης κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων.
  ✔Αποφυγή δαγκώματος ή μάσησης πολύ σκληρών τροφών.
  ✔Οδοντιατρική επίσκεψη δυο φορές το χρόνο για έλεγχο και καθαρισμό των δοντιών.

Οι όψεις, αν και είναι πολύ ανθεκτικές,μπορεί να σπάσουν. Εάν συμβεί σε κάποια από αυτές, μπορούμε να αποκαταστήσουμε γρήγορα το λαμπερό σας χαμόγελο.

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ!

Αν δε σας αρέσουν τα δόντια σας,είναι η στιγμή να δείτε εάν οι όψεις πορσελάνης είναι κατάλληλες για εσάς. Μπορούμε να μεταμορφώσουμε το χαμόγελό σας σε 2 ραντεβού.

 Επικοινωνήστε με το ιατρείο μας σήμερα για να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ


ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΟΥ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΡΟΤΑΦΟΓΝΑΘΙΚΗΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΥΠΝΟΥ


 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Ionia Dental Clinic
Δρ.Ματθαίος Γ. Παπακυρίτσης

(0030) 210 2779778

Αλ.Παναγούλη 67,Αθήνα,14231,GR

'Ωρες Εργασίας

9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 3:00 μμ
9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 3:00 μμ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προληπτική Οδοντιατρική  |  Checkups & Καθαρισμός Δοντιών |  Περιοδοντική Θεραπεία  |  Επανορθωτική Οδοντιατρική  |  Στεφάνες & Γέφυρες  |  Μερικές & Ολικές Οδοντοστοιχίες  |  Οδοντικά Εμφυτεύματα

Στηριζόμενες σε Εμφυτεύματα Οδοντοστοιχίες  |  Αισθητική Οδοντιατρική  |  Όψεις Πορσελάνης  |  Λεύκανση Δοντιών  |  Ολοκεραμικές Αποκαταστάσεις  |  Σύγχρονη Τεχνολογία  |  Επείγουσα Οδοντιατρική

Δείτε Όλες τις Υπηρεσίες μας

© 2019 Ionia Dental Clinic