Ματθαίος Παπακυρίτσης,Οδοντίατρος,προληπτική,αισθητική,επανορθωτική,οικογενειακή οδοντιατρική,χειρουργική στόματος και οδοντικά εμφυτεύματα
Ματθαίος Παπακυρίτσης,Οδοντίατρος,προληπτική,αισθητική,επανορθωτική,οικογενειακή οδοντιατρική,χειρουργική στόματος και οδοντικά εμφυτεύματα

Θα Θέλατε ένα Λαμπερό Χαμόγελο?

This is the content for Layout Div Tag "LayoutDiv30"

Ενδοδοντική Θεραπεία – Αθήνα

Η Ενδοδοντική Θεραπεία Εξασφαλίζει Ανακούφιση από Οδοντόπονο

θεραπεία ριζικών σωλήνων,απονεύρωση δοντιών,ενδοδοντική θεραπείαΥπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα δόντι μπορεί να χρειαστεί θεραπεία των ριζικών σωλήνων (ενδοδοντική θεραπεία).

Αν νομίζετε ότι χρειάζεστε ενδοδοντική θεραπεία, προγραμματίστε ένα ραντεβού, ώστε να διαγνώσουμε το προβλημά σας και να συζητήσουμε λεπτομερώς γι' αυτό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα χρειαστεί να πάρετε ένα αντιβιοτικό πριν το ραντεβού θεραπείας του δοντιού.

Η ενδοδοντική θεραπεία είναι μια από τις πιο κοινές οδοντιατρικές διαδικασίες. Αυτή η απλή θεραπεία μπορεί να σώσει τα φυσικά σας δόντια.

Στο κέντρο του δοντιού σας υπάρχει ένας ιστός,ο πολφός. Ο πολφός είναι μαλακός ιστός που αποτελείται από νεύρα και αιμοφόρα αγγεία.

Αυτός ο ιστός μπορεί να μολυνθεί εάν η τερηδόνα είναι πολύ κοντά σε αυτόν,εάν το δόντι τραυματιστεί, εάν το δόντι είναι ραγισμένο ή εάν έχει σφραγιστεί. Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα βλάβης του πολφού είναι η ευαισθησία στις ζεστές και κρύες τροφές και τα ποτά, ο πόνος κατά τη μάσηση και ενδεχομένως το οίδημα (πρήξιμο) των ούλων στην περιοχή του δοντιού.

Δεν είναι δυνατή η σωτηρία όλων των δοντιών με θεραπεία των ριζικών σωλήνων και θα ενημερωθείτε αν είναι προς το συμφέρον σας η εξαγωγή του δοντιού και η προσθετική αποκατάσταση αυτού.

Στο ιατρείο μας, λαμβάνουμε ιδιαίτερη προσοχή για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ενοχληθείτε στην περιοχή του στόματος που θα εργαστούμε. Μόλις αφαιρέσουμε τον πολφό του δοντιού ή καθαρίσουμε τους ριζικούς σωλήνες, μπορεί να παρατηρήσετε διαφορές στο δόντι σας. Για παράδειγμα, δεν θα έχει πλέον την ικανότητα να ανιχνεύει ζεστά ή κρύα ερεθίσματα.

Επιπλέον, τα δόντια που έχουν υποστεί θεραπεία ριζικών σωλήνων γίνονται εύθραυστα και είναι επιρρεπή σε κάταγμα. Ως προφύλαξη για να αποφύγετε το κάταγμα των δοντιών, πιθανόν να χρειαστεί η κάλυψη του δοντιού με μια στεφάνη.

Μετά την ολοκλήρωση της ενδοδοντικής θεραπείας μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να γίνει το δόντι εντελώς φυσιολογικό. Πολλά από τα συμπτώματα που σας οδήγησαν να αναζητήσετε θεραπεία θα εξαφανιστούν, αλλά σε περιπτώσεις όπου υπήρχε μεγάλη τοπική λοίμωξη, τα συμπτώματα ίσως παραμείνουν για λίγες ημέρες ή εβδομάδες. Ίσως χρειαστεί να λάβετε κάποιο αντιφλεγμονώδες φάρμακο γι' αυτή την περίοδο. Θα αντιληφθείτε μόνοι σας όταν τα συμπτώματα παρέλθουν και το δόντι είναι έτοιμο για κανονική λειτουργία.

Ο υψηλός επαγγελματισμός μας εγγυάται μια υπέροχη εμπειρία στο ιατρείο μας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες προληπτικής, οικογενειακής, επανορθωτικής και αισθητικής οδοντιατρικής.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ


ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΟΥ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΡΟΤΑΦΟΓΝΑΘΙΚΗΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΥΠΝΟΥ


 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Ionia Dental Clinic
Δρ.Ματθαίος Γ. Παπακυρίτσης

(0030) 210 2779778

Αλ.Παναγούλη 67,Αθήνα,14231,GR

'Ωρες Εργασίας

9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 3:00 μμ
9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 3:00 μμ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προληπτική Οδοντιατρική  |  Checkups & Καθαρισμός Δοντιών |  Περιοδοντική Θεραπεία  |  Επανορθωτική Οδοντιατρική  |  Στεφάνες & Γέφυρες  |  Μερικές & Ολικές Οδοντοστοιχίες  |  Οδοντικά Εμφυτεύματα

Στηριζόμενες σε Εμφυτεύματα Οδοντοστοιχίες  |  Αισθητική Οδοντιατρική  |  Όψεις Πορσελάνης  |  Λεύκανση Δοντιών  |  Ολοκεραμικές Αποκαταστάσεις  |  Σύγχρονη Τεχνολογία  |  Επείγουσα Οδοντιατρική

Δείτε Όλες τις Υπηρεσίες μας

© 2019 Ionia Dental Clinic