Ματθαίος Παπακυρίτσης,Οδοντίατρος,προληπτική,αισθητική,επανορθωτική,οικογενειακή οδοντιατρική,χειρουργική στόματος και οδοντικά εμφυτεύματα
Ματθαίος Παπακυρίτσης,Οδοντίατρος,προληπτική,αισθητική,επανορθωτική,οικογενειακή οδοντιατρική,χειρουργική στόματος και οδοντικά εμφυτεύματα

Θα Θέλατε ένα Λαμπερό Χαμόγελο?

This is the content for Layout Div Tag "LayoutDiv30"

Χειρουργική Στόματος – Αθήνα

Χειρουργική Στόματος

 

Παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες διάγνωσης και θεραπείας υψηλού επιπέδου σε ολόκληρο το φάσμα της στοματικής χειρουργικής.

Εκτελούμε όλους τους τύπους χειρουργικών διαδικασιών, όπως μικρές και μέτριες χειρουργικές επεμβάσεις στους ασθενείς μας με τοπική αναισθησία.

ΑΚΡΟΡΙΖΕΚΤΟΜΗ

χειρουργική στόματος,ακκροριζεκτομήΗ ακροριζεκτομή είναι μια χειρουργική διαδικασία στην οποία αφαιρείται το άκρο της ρίζας ενός δοντιού και το ακρωτηριασμένο άκρο κλείνεται ερμητικά με ειδικό υλικό.

Μια ακροριζεκτομή (γνωστή επίσης ως ενδοδοντική χειρουργική ή περι-ριζική χειρουργική) θα πρέπει να εξετάζεται μόνο όταν αποτυγχάνουν οι συμβατικές μέθοδοι θεραπείας των ριζικών σωλήνων.

Μια συμβατική ενδοδοντική θεραπεία ενδείκνυται εάν ο οδοντικός πολφός (νεύρα και αγγεία) ενός δοντιού δεν είναι ζωντανός (έχει νεκρωθεί) ή είναι πιθανόν να τεθεί σε κίνδυνο λόγω του τύπου ή του μεγέθους της αποκατάστασης που απαιτείται για την αποκατάσταση του δοντιού.

Κατά τη διάρκεια της ενδοδοντικής θεραπείας, ο οδοντίατρος αφαιρεί τα νεκρά υπολείμματα του οδοντικού πολφού και τον αντικαθιστά με ένα αδρανές υλικό πλήρωσης το οποίο είναι ορατό σε μια ακτινογραφία.

Δεδομένου ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η επανάληψη της ενδοδοντικής θεραπείας έχει υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας από την ακροριζεκτομή, οι ασθενείς καλούνται να ακολουθήσουν μη χειρουργική θεραπεία εάν η αρχική θεραπεία των ριζικών σωλήνων δεν έχει επιτυχία. Τα περισσότερα δόντια θα ανταποκριθούν ικανοποιητικά σε αυτό το είδος θεραπείας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΡΙΖΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ

ΑΠΛΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΔΟΝΤΙΩΝ

χειρουργική στόματος,απλή εξαγωγή δοντιών

 

 

Μερικές φορές, η επανορθωτική οδοντιατρική δεν μπορεί να λύσει όλα τα οδοντικά προβλήματα.

Γι' αυτό το λόγο, είναι απαραίτητη η εξαγωγή ενός ή περισσοτέρων δοντιών. Έτσι, αν έχετε στο στόμα σας έγκλειστα δόντια(φρονιμίτες), κατεστραμένα ή μολυσμένα δόντια που δεν μπορούν να σωθούν,αυτά πρέπει να αφαιρεθούν.

Στο ιατρείο μας φροντίζουμε να γίνει η εξαγωγή δοντιών τελείως ανώδυνα και άνετα υπό την επήρεια τοπικής αναισθησίας.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΔΟΝΤΙΩΝ

χειρουργική εξαγωγή δοντιών,έγκλειστοι φρονιμίτες,χειρουργική εξαγωγή φρονιμίτη

 

Τα πιο συχνά έγκλειστα δόντια είναι οι τρίτοι γομφίοι, που συχνά ονομάζονται και φρονιμίτες ή σωφρονιστήρες.

Αυτά είναι τα τελευταία δόντια που ανατέλουν στο στόμα, αλλά δυστυχώς, οι ασθενείς συχνά δεν έχουν επαρκή χώρο στη γνάθο για να φιλοξενήσουν αυτά τα δόντια(ένας σε κάθε πλευρά στην άνω και κάτω γνάθο). Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολυάριθμες καταστάσεις για την υγεία του στόματος, όπως ο εγκλεισμός του δοντιού (αδυναμία ανατολής-εμφάνισης στο στόμα), ο συνωστισμός των δοντιών που καθιστά δυσχερή τη στοματική υγιεινή και η δυνητική αλλοίωση της σύγκλεισης(σχέση επαφής των δοντιών άνω και κάτω γνάθου).

Για τους λόγους αυτούς, μπορεί να συστήσουμε την εξαγωγή των φρονιμιτών.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ


ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΟΥ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΡΟΤΑΦΟΓΝΑΘΙΚΗΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΥΠΝΟΥ


 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Ionia Dental Clinic
Δρ.Ματθαίος Γ. Παπακυρίτσης

(0030) 210 2779778

Αλ.Παναγούλη 67,Αθήνα,14231,GR

'Ωρες Εργασίας

9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 3:00 μμ
9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 3:00 μμ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προληπτική Οδοντιατρική  |  Checkups & Καθαρισμός Δοντιών |  Περιοδοντική Θεραπεία  |  Επανορθωτική Οδοντιατρική  |  Στεφάνες & Γέφυρες  |  Μερικές & Ολικές Οδοντοστοιχίες  |  Οδοντικά Εμφυτεύματα

Στηριζόμενες σε Εμφυτεύματα Οδοντοστοιχίες  |  Αισθητική Οδοντιατρική  |  Όψεις Πορσελάνης  |  Λεύκανση Δοντιών  |  Ολοκεραμικές Αποκαταστάσεις  |  Σύγχρονη Τεχνολογία  |  Επείγουσα Οδοντιατρική

Δείτε Όλες τις Υπηρεσίες μας

© 2019 Ionia Dental Clinic