Ματθαίος Παπακυρίτσης,Οδοντίατρος,προληπτική,αισθητική,επανορθωτική,οικογενειακή οδοντιατρική,χειρουργική στόματος και οδοντικά εμφυτεύματα
Ματθαίος Παπακυρίτσης,Οδοντίατρος,προληπτική,αισθητική,επανορθωτική,οικογενειακή οδοντιατρική,χειρουργική στόματος και οδοντικά εμφυτεύματα

Θα Θέλατε ένα Λαμπερό Χαμόγελο?

This is the content for Layout Div Tag "LayoutDiv30"

Θεραπεία Περιοδοντίου – Αθήνα

Προσφέρουμε Θεραπεία των Ούλων για Εσάς και την Οικογενειά σας

θεραπεία ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας,ουλίτιδα,περιοδοντίτιδαΣχεδόν το 80% των ενηλίκων έχει κάποια μορφή ασθένειας των ούλων.

Όταν αφεθούν, τα βακτήρια στο στόμα μας σχηματίζουν πλάκα στις επιφάνειες των δοντιών, η οποία στη συνέχεια απορροφά ανόργανα άλατα και μετατρέπεται σε σκληρή ουσία που ονομάζεται τρυγία ή πέτρα.

Η πέτρα μπορεί να αφαιρεθεί μόνο με επαγγελματικό καθαρισμό των δοντιών.

Όσο γαλύτερο διάστημα παραμένει η πλάκα και η πέτρα επάνω στα δόντια και στα ούλα μας,τόσο πιο επιβλαβείς γίνονται για αυτούς τους ιστούς.

Ίσως χρειαστείτε περιοδοντική θεραπεία, ειδικά αν έχετε:

✔Αιμορραγούντα, δυσχρωμικά ή πρησμένα ούλα
✔Ούλα που έχουν απομακρυνθεί από τα δόντια σας
✔ Κακοσμία που παραμένει παρά την καθημερινή στοματική υγιεινή

Τα βακτήρια του στόματος χρειάζονται μόνο 24 ώρες για να γίνουν αρκετά επικίνδυνα και να προκαλέσουν ασθένεια των ούλων.

Η οδοντική πλάκα και η πέτρα σχηματίζονται τόσο στην επιφάνεια των δοντιών υπεράνω της γραμμής των ούλων όσο και κάτω από αυτή(υποουλικά).Με τη θεραπεία της ασθένειας των ούλων, θα αφαιρέσουμε την πλάκα και την πέτρα υπεράνω και κάτω από τη γραμμή των ούλων.

Μόλις ολοκληρώσετε τη θεραπεία, μπορείτε να διατηρήσετε την καλή υγεία των ούλων και των δοντιών σας με το συχνό και σωστό καθημερινό βούρτσισμα.

Ο υψηλός επαγγελματισμός μας εξασφαλίζει για να έχετε μια υπέροχη εμπειρία στο ιατρείο μας.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες προληπτικής, οικογενειακής, επανορθωτικής και και αισθητικής οδοντιατρικής για την Αθήνα και τις γύρω περιοχές.

ΑΠΟΤΡΥΓΩΣΗ(ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΕΤΡΑΣ) ΚΑΙ ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΞΕΣΗ

αφαίρεση οδοντικής πλάκας,αφαίρεση τρυγίας,αποτρύγωση,καθαρισμός δοντιώνΣε ορισμένες περιπτώσεις, ο συχνός επαγγελματικός καθαρισμός των δοντιών είναι αρκετός για τη διατήρηση της στοματικής υγείας, αλλά πολλοί ασθενείς που πάσχουν από παθήσεις των ούλων χρειάζονται συνδυασμό δύο σύγχρονων τρόπων θεραπείας δηλαδή αποτρύγωση και ριζική απόξεση.

Η αποτρύγωση είναι η συστηματική αφαίρεση της πλάκας και της πέτρας. Η απόξεση των ριζών είναι μια διαδικασία που εξομαλύνει την επιφάνεια των ριζών των δοντιών, προκειμένου να αποφευχθεί η μελλοντική συγκέντρωση πλάκας και τρυγίας.

Μόλις ολοκληρωθεί, η αποτρύγωση και η ριζική απόξεση μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος των ασθενών για την εξέλιξη της νόσου των ούλων στις γύρω περιοχές προλαμβάνοντας έτσι την περαιτέρω βλάβη των ιστών.

ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

αντιβιοτική θεραπεία περιοδοντίτιδας,αντιβίωση,περιοδοντίτιδα

Η συγκέντρωση οδοντικής πλάκας υπεράνω και κάτω της γραμμής των ούλων οδηγεί σε πάθηση των ούλων.

Ένας τρόπος για να βοηθήσουμε όσους πάσχουν από περιοδοντική νόσο είναι η μείωση της ποσότητας της μικροβιακής πλάκας του στόματος. Γι' αυτό το λόγο,η χορήγηση ενός αντιβιοτικού φαρμάκου(τοπική ή συστηματική) αποτελεί μέρος ενός σχεδίου περιοδοντικής θεραπείας.

Ειδικά η εφαρμογή τοπικών αντιβιοτικών στα ούλα αμέσως μετά την διαδικασία αφαίρεσης της πέτρας και της ριζικής απόξεσης,διατηρεί τα δόντια και τα ούλα υγιή στο μεσοδιάστημα των συνεδριών διατήρησης της υγείας του περιοδοντίου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ


ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ


ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΟΥ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΡΟΤΑΦΟΓΝΑΘΙΚΗΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΥΠΝΟΥ


 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Ionia Dental Clinic
Δρ.Ματθαίος Γ. Παπακυρίτσης

(0030) 210 2779778

Αλ.Παναγούλη 67,Αθήνα,14231,GR

'Ωρες Εργασίας

9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 3:00 μμ
9:00 πμ - 6:00 μμ
9:00 πμ - 3:00 μμ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προληπτική Οδοντιατρική  |  Checkups & Καθαρισμός Δοντιών |  Περιοδοντική Θεραπεία  |  Επανορθωτική Οδοντιατρική  |  Στεφάνες & Γέφυρες  |  Μερικές & Ολικές Οδοντοστοιχίες  |  Οδοντικά Εμφυτεύματα

Στηριζόμενες σε Εμφυτεύματα Οδοντοστοιχίες  |  Αισθητική Οδοντιατρική  |  Όψεις Πορσελάνης  |  Λεύκανση Δοντιών  |  Ολοκεραμικές Αποκαταστάσεις  |  Σύγχρονη Τεχνολογία  |  Επείγουσα Οδοντιατρική

Δείτε Όλες τις Υπηρεσίες μας

© 2019 Ionia Dental Clinic